Ophalen paard

You are here

Uw gestorven paard ophalen

Mijn paard is gestorven. Wat nu? 
In eerste instantie gecondoleerd voor uw verlies.
Wij staan klaar om u te helpen. Snel, discreet en heel respectvol.

U kan ons telefonisch- of via e-mail bereiken zowel tijdens week- als weekenddagen. Wij bekijken meteen de mogelijkheden en maken voor u een prijsberaming. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Eenmaal de afspraak gemaakt, komen we stipt op tijd naar de gewenste locatie.

info@hokaservice.be    -     0476/20.82.86 

Indien uw gestorven dier reeds in de dierenartsenpraktijk aanwezig is, kan uw dierenarts zelf contact met ons opnemen om de ophaling van uw dier in te plannen. Dat kan voor u op dat emotionele moment een hele zorg minder zijn.
 

Doormiddel van ons aangepast transport, komen wij uw paard op een serene en professionele wijze op halen.  De plaats waar uw paard zich bevindt en de positie waarin het deze begeeft vormen geen probleem. Bij u thuis, in de stal, in de manege, in de weide, bij de dierenarts of op eender welke andere plaats. Wij passen ons aan.

Belangrijk om weten is dat wanneer wij de transport voor uw paard verzorgen, wij indien gewenst kosteloos de assen en eventuele aandenkens terug naar uw thuis brengen.

Vooraf info over ons transport inwinnen? U kan steeds bij ons terecht op bovenstaande contactgegevens.

Indien u wenst kan u ook uw paard zelf komen brengen. We voorzien een team die u kan opvangen en helpen met het uitladen van uw paard.

Beste klant, om onze service te blijven garanderen in de huidige energiecrisis, met ongekende gas- en dieselprijzen, zijn wij genoodzaakt om tijdelijk de prijzen op onze diensten aan te passen. We proberen dit ten allentijde zo beperkt mogelijk te houden.  
Ingang 14/10/22. Hokaservice excuseert zich voor dit ongemak en bedankt u voor uw begrip.

Standaard forfait weekdag € 100,00

Standaard forfait zaterdag 

Standaard forfait zondag

 

Kosten per kilometer

Zelf binnenbrengen 

Zelf binnenbrengen buiten kantooruren

€ 200,00              

€ 300,00

 

€ 1/ gereden kilometer

€ 50,00

€ 150,00

Wachttijd in koele kamer Gratis