Over Hokaservice

You are here

Dierencrematorium met aandacht voor u en uw huisdier

Wij begonnen ons dierencrematorium Hokaservice in Roeselare in 2009 met een duidelijk idee: wij wilden mensen de kans geven om op een waardige en serene manier het verlies van hun huisdier te kunnen verwerken.

We voorzien daarom enkel individuele crematies van overleden huisdieren. Dat gaat van het ophalen tot het afscheidsmoment en het aandenken. Dat over heel Vlaanderen.

ophalen.jpg

Bij onze start, waren we een van de enige dierencrematoria in België. Destijds was er nog maar weinig aandacht voor individuele crematies van huisdieren.

Het verlies van een huisdier zorgt voor een grote impact op u en uw gezin en wordt vaak onderschat. Een goede begeleiding is dan ook noodzakelijk. 

hokaclaudia-014.jpg

In ons familiebedrijf hechten we enorm veel belang aan de persoonlijke band tussen mens en dier. Al onze medewerkers hebben zelf ook dieren. We begrijpen dus hoeveel die trouwe huisgenoot voor u betekent. - Maureen, zaakvoerster

Een waardige herinnering

We merken aan mensen dat er na een waardig afscheidsmoment een mooie herinnering overblijft.  Wij kunnen het verdriet niet wegnemen, maar we putten wel motivatie uit de goede afloop.

Zo mochten wij ondertussen al heel veel mensen met een warm hart voor dieren ontvangen. Dierenartsen en dierenvrienden vinden steeds vaker de weg naar ons huisdierencrematorium.

Onze medewerkers zorgen voor een welgemeende opvang van de rouwende baasjes, maar ook voor een discrete afhandeling van het individuele crematieproces.

U kunt op het team van Hokaservice vertrouwen om met respect en waardering een laatste afscheid te nemen van uw huisdier.

Wenst u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op of vraag raad aan uw dierenarts.