Crematie van uw paard

You are here

Uw paard/pony/ezel individueel cremeren

Transparant. De individuele crematie van uw dier, dragen wij heel hoog in het vaandel. Zo werken wij niet alleen heel sereen en voorzichtig, maar ook volledig transparant.  Indien u doorheen het proces vragen of extra wensen heeft, willigen wij die graag in. 

Prijs per gewicht. Wij beschikken over een geijkte weegschaal om ten allentijde een correct gewicht weer te geven. Dit wordt u ook gecommuniceerd bij de prijsraming. Onderaan deze pagina kunt u onze tarieven per gewicht terug vinden. 

Bewaring. Indien uw dier niet onmiddellijk kan gecremeerd worden, of u wenst nog afscheid te nemen, bewaren wij uw dier in een aangepaste koele kamer. 

Afscheid nemen. U kunt vrijblijvend kiezen voor een afscheidsmoment in onze afscheidsruimte. Dit is steeds op afspraak. We plaatsen uw paard/pony of ezel dan op een verhoogd bed in onze afscheidsruimte voor een laatste afscheid. Aansluitend kunnen we indien gewenst de crematie verzorgen. 

Duurtijd crematie. De crematie van een paard/pony/ezel duurt gemiddeld 6 uur. Wanneer u de asverwerking meerekent, dient u rekening te houden met een hele dag crematietijd.

Herinnering. Ter aandenken bezorgen wij U indien gewenst de hoefafdruk in inkt , alsook de staart en manen in een herinneringsdoos.

Hoefijzers. Indien uw paard hoefijzers heeft, kunnen wij U deze ook terugbezorgen.  

Een gepast aandenken. Geheel vrijblijvend kunt u onderstaand een kijkje nemen in ons gamma van urnen en juwelen. We bieden urnen aan waar alle assen in passen, alsook kleinere exemplaren om gemakkelijk een plaats in huis te geven. Ook voorzien we verschillende juwelen, waar wij wat as kunnen in doen, om dicht bij u te houden.  Indien u geen urnen of juwelen wenst, brengen wij uw dier terug in een stevige gesloten box. U kan zelf kiezen de assen uit te strooien of in de box te bewaren. 

Service. Wanneer u verhinderd bent om tot bij ons te komen, of liever niet meer geconfronteerd wordt met uw verlies, kunnen wij alles telefonisch of via e-mail afhandelen. Bij betaling van de eindfactuur kunnen wij de assen  tot bij u thuis brengen.

 

Crematie paarden

Gewicht    

Tarief

100 - 150 kg     € 550
150 - 200 kg     € 650
200 - 250 kg     € 750
250 - 300 kg    

€ 850

300 - 400 kg     € 1.100
400 - 500 kg     € 1.300
500 - 600 kg     € 1.400
600 - 700 kg     € 1.600
700 - 800 kg     € 1.700
800 - 900 kg     € 1.800

Overige kosten

Gebruik afscheidsruimte (opbaring) optioneel € 100,00/u
Asverwerking (exclusief urne/aandenken) € 75,00

Zelf binnenbrengen op afspraak (tijdens werkuren) 

Zelf binnenbrengen op afspraak buiten kantooruren

Hoefafdruk in inkt

Plukje haar van staart en manen

€ 100,00/u

forfait

Gratis

Gratis

Voor een aandenken, klik hier voor het assortiment.