Ophalen

You are here

Uw huisdier laten ophalen of zelf binnenbrengen 

Na een telefonische afspraak wordt uw overleden huisdier bij uw dierenarts of bij u thuis door ons team discreet opgehaald en met de meeste zorg naar ons dierencrematorium te Roeselare overgebracht.

Indien uw gestorven huisdier reeds in de dierenartsenpraktijk aanwezig is, zal uw dierenarts zelf contact met ons opnemen om de ophaling van uw huisdier te regelen. Dat kan voor u op dat emotionele moment een hele zorg minder zijn.

Het is ook mogelijk om uw huisdier voor individuele crematie zelf naar ons dierencrematorium te brengen. Dat kan  op afspraak iedere werkdag van 8 tot 18 uur. Enkel buiten de werkuren of tijdens het weekend wordt een forfait van 100€ aangerekend.

 

kat achtergrond foto.jpg

Kosten ophaling

  • Voor de ophaling van uw huisdier via uw dierenarts hanteren wij een basistarief.
     

  • Voor een ophaling bij u thuis wordt er een forfait aangerekend van € 25 tot 10km. Per km meer wordt er € 0.75 bijgerekend.
     

  • Uw huisdier zelf binnenbrengen voor individuele crematie kan tijdens de werkdagen op afspraak van 8 tot 18 uur. Voor het binnenbrengen na 18 uur en op zon- en feestdagen wordt een forfait van € 100 aangerekend. Binnenbrengen gebeurt steeds op afspraak.

 

foto8(1).jpg